Ett tryggt alternativ för ditt företag

Alla bra och långsiktiga affärsrelationer bygger på en grundläggande trygghet mellan parterna. I vårt fall vill vi med alla mervärden och tjänster se till så att du som kund skall känna trygghet och förtroende för oss.

Förtroende tar tid att bygga upp och därför vill vi göra allt för att du redan i vår första kontakt skall känna dig välkommen på ett bra och professionellt sätt. Våra säljare vill lära känna dig och din verksamhet för att finna rätt bil, rätt finansiering och rätt servicelösning utifrån dina behov. Med kontinuerlig uppföljning, ser vi till så att du är nöjd med den lösning vi levererat.

Våra företagssäljare är utbildade i alla typer av affärsupplägg och har därför alla möjligheter att se till att just du som tjänstebilsförare, avtalstecknare, vagnparksansvarig, transportbilsansvarig eller förare får den hjälp du behöver.

Vår serviceavdelning kompletterar våra säljare och hjälper dig med service, underhåll, skador under ditt fordons livslängd.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Leasing till rätt pris

Vi samarbetar med de största leasinggivarna. Det gör att vi har rätt förutsättningar för att just du ska få bästa möjliga pris på din leasing/avbetalning. Vi har kunskapen och rätt förutsättningar för att det ska passa dig och ditt företag – som du vill ha det oavsett tjänstebil eller transportbil.